3 & 4 november
PA Invest 2016
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Welkom op de site van Invest 2016!

Na het succesvolle Invest 2015 in Zwolle is de congrescommissie Invest 2016 al weer een aantal maanden aan de slag met Invest 2016.

Zoals jullie inmiddels weten is Rotterdam "the place to be” op 3 en 4 november 2016. In het Postillion Convention Center WTC in hartje Rotterdam wordt Invest 2016 georganiseerd.

We zijn er als congrescommissie mede door de input en suggesties van diverse vakgroepen weer in geslaagd een mooi en gevarieerd programma samen te stellen. Het beloven twee leerzame dagen te worden waarbij het credo wederom is "voor elk wat wils”

Plenaire sessies worden afgewisseld met parallel sessies. Op donderdagmiddag vlak voor de ALV staan de mondelinge abstractpresentaties gepland. Hierbij zullen onder andere de beste afstudeer thesis van de afstudeerlichting van 2016 die meedingen naar de NAPA wetenschap-award worden gepresenteerd. De donderdagavond is de avond van het (inmiddels traditionele) NAPA feest. Op dit moment wordt nog gezocht naar een passende locatie, maar je kunt jezelf wel alvast opgeven voor een onvergetelijke avond samen met collega PA’s in het hart van Rotterdam!

De vrijdag vervolgen we met een variatie aan onderwerpen waaruit je een keuze kan maken die bij jou past! Een aantal sessies zal worden georganiseerd door het bestuur. Onder ander een sessie over tuchtrecht. En, vanwege de ontwikkelingen van de vakgroepen, een sessie die vakgroepen helpt bij het opstellen van een document Taakherschikking. Daarnaast zal er aandacht zijn voor informatie over FWG en de weging van de functie PA.

Het bestuur probeert vanwege het succes van de sessie met tweede kamerleden afgelopen jaar dit jaar opnieuw een aantal politici te strikken voor een discussie. Omdat we hierbij afhankelijk zijn van de agenda’s van de dames en heren politici is hierover nog geen definitieve zekerheid, maar we doen ons best!

Aan het eind van het congres krijgen de vakgroepen nog de gelegenheid om samen te komen. Heb jij er ook al zin in?

Geef je dan op en schrijf je in voor de sessies van jou keuze.

Voor de sessies en het feest op donderdag geldt: VOL = VOL

Geef je dus snel op!!

Omdat we dit jaar ook graag nieuwe PA’s in opleiding de gelegenheid willen geven Invest te bezoeken hebben we besloten dat de toegang voor PA’s in opleiding GRATIS is mits je lid wordt van de NAPA. Ben je PA in opleiding en reeds lid, dan kun je tegen een sterk gereduceerd tarief deelnemen!

Locatie

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Twitter